Anouk

Anouk

Een ontzettend gave fotoshoot gehad in de buitenlucht. Gabry neemt de tijd en is creatief met het maken van de foto’s. Foto’s zijn vlijmscherp en super mooi. Echt een aanrader. Liefs, Anouk en Bono 🐶

Eva

Eva

Een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad! Gabry is gezellig in de omgang, heel goed met honden en tijdens de fotoshoot werd uitgebreid rekening gehouden met mijn wensen! De foto’s zijn prachtig geworden! Een echte aanrader!!

Marjolein

Marjolein

Twee weken geleden een shoot gedaan bij Gabry. Een zeer flexibele fotografe want bij slecht weer mochten wij verzetten. Na twijfel over de locatie dacht zij mee in een mooie plek. Het geduld dat Gabry had met onze australian labradoodle van 8 maanden was enorm! Onze stuiterbal doet niet altijd braaf wat je vraagt! 🤣 Gabry dacht mee om dingen voor elkaar te krijgen en alles op een zeer diervriendelijke wijze! De hond kon zichzelf zijn en daar haalde Gabry de momenten uit. Nu nagenieten van een hele hoop mooie foto’s. Een echte aanrader!!!

Guido

Guido

Gabry heeft mooie foto’s gemaakt van mijn hond Boris (met en zonder mij). Verwerking was heel snel zodat ik makkelijk een keuze kon maken uit de gemaakte fotogalerij. Dank!

Jennifer

Jennifer

Super leuke en gezellige ochtend gehad! Gabry heeft veel geduld en ervaring met de honden. Erg blij met de foto’s! Zeker een aanrader!